Een toeristische onderneming starten.

BB le marcheHet is de droom van vele Nederlanders met emigratieplannen; succesvol een bedrijf opzetten in de toeristische sector, La bella Italia.

Wilt u een Countryhouse, Agriturismo, Bed & Breakfast, Mini Camping in Le Marche beginnen ?

Voor toeritisch aanbod of mogelijkheden zoals Agriturismo’s, campings, b&b te koop in le marche, kijk op onze speciale website invendita 

Stuur ons een e-mail.

 

Wij hebben niet alleen de juiste objecten op onze website Property Le Marche, maar ook de know how qua wetgeving waaraan uw bedrijf aan moet voldoen.

Wij hebben vele Agriturismo’s, Countryhouses , Bed & Breakfasts en Mini Campings in Le Marche mogen helpen met de aankoop en begeleiding van het onroerend goed waaronder:

Villa Rimo, Villa Valente, la Bella Terra, Villa Ti Amo, Camping Le Marche,

Villa Bionda, Villa Salita, Monti e Mare, Casa Colonnella, Casa Cormar,

Casolare Re Sole, Casa Carlo, Campo Abbraccio.

Tips om een toeristische onderneming te kopen in Le Marche.

Het is voor veel mensen een droom om te beginnen: Een Bed & Breakfast, Agriturismo of Countryhouse in Le Marche. In de zomermaanden en vakanties is het hard werken geblazen, maar de rest van het jaar kun je lekker ontspannen. Of is dit allemaal een te rooskleurige gedachte? Wij geven hieronder een aantal handige tips, als je geïnteresseerd bent om een toeristische onderneming te gaan starten.

Een toeristisch bedrijf runnen doen de de meeste eigenaars, omdat ze het leuk vinden om met andere mensen om te gaan. Het is een belangrijk aspect om van tevoren over na te denken of dit iets is wat je graag wil. Gasten die in een Bed & Breakfast, Agriturismo of Countryhouse overnachten, komen hier graag vanwege de persoonlijke aandacht.

Daarnaast is het erg belangrijk om een regio te kiezen waar de vraag naar een slaapplaats groter is dan het aanbod. Dit is vaak erg lastig om van tevoren in te schatten, maar door zelf onderzoek te doen kun je een heel eind komen.
Overnacht bijvoorbeeld eens bij diverse eigenaars door heel Le Marche. Op deze manier kom je veel te weten over de regio, het type gasten en het aantal toeristen (lokale VVV).

Wat is de bouwtechnische staat van het pand? Kijk bij een bezichtiging goed rond in én om het pand. De makelaar zal zeer vriendelijk zijn, maar ze willen graag het pand verkopen. Dus geloof niet direct alles wat ze zeggen en stel kritische vragen over de staat van het pand.
Wat is het budget? Aangezien je een (groot) gedeelte van het bedrag zelf in moet kunnen leggen.
Wat wil ik mijn gasten kunnen bieden?